Website

Cheapr is niet aansprakelijk voor foutieve informatie. Wij kunnen niet garanderen dat de inhoud van deze website 100% correct is. Enkel de prijzen en voorwaarden die je op de website van de webshop vindt zijn van toepassing. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met deze voorwaarden.

Cheapr is geen online shop en wij verkopen zelf geen producten. Wij sturen bezoekers door naar andere websites waar je online kan bestellen. Neem bij vragen met betrekking tot producten en bestellingen contact op met de winkel.

Cheapr werkt samen met andere websites hieronder vind je links naar partners, de overheid en andere sites over e-commerce.

Cheapr maakt gebruik van cookies en het is mogelijk dat onze adverteerders dit ook doen. Indien je niet wil dat er cookies op je computer komen te staan, schakel deze dan uit.

Cheapr respecteert de privacy van zijn gebruikers en verzamelt enkel anonieme gebruikersgegevens om het surfgedrag van bezoekers te analyseren en de website te verbeteren en te optimaliseren.

Deze website is van:
Chilli Willi Media
Website
En kan je contacteren via:
info@cheapr.be