Bosch PST 900 PEL


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Decoupeerzagen kopen? Koop goedkoop Decoupeerzagen van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch PST 900 PEL vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Van dik hout zaagt men planken. En dat geldt zeker wanneer men met de Bosch PST 900 PEL zaagt. Met een vermogen van 620 watt zaagt de decoupeerzaag soepel door stukken hout van maximaal 9 centimeter dik. En metalen platen mogen maximaal één centimeter dik zijn om er doorheen te komen. De PST 900 PEL haalt 3100 zaagbewegingen per minuut en is ook nog eens bijzonder gemakkelijk te gebruiken. Zo zorgt de Bosch SDS-aansluiting er voor dat je geen gereedschap nodig hebt om het zaagblad te kunnen verwisselen. Daarnaast is de decoupeerzaag voorzien van verlichting, zodat je goed zicht hebt op je werk. De blaasfunctie zorgt er tot slot voor dat de zaaglijn nooit verstopt wordt onder een laag zaagsel. … lees meer

Bestel Bosch PST 900 PEL vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Decoupeerzaag 620 watt Max. 90 millimeter zaagcapaciteit hout Max. 10 millimeter zaagcapaciteit metaal

Beoordelingen en reviews: Bosch PST 900 PEL van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 150 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓