Vogel’s EPW 6565


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamerbeugels kopen? Koop goedkoop Beamerbeugels van Vogel’s, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Vogel’s EPW 6565 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Vogels EPW 6565 bevestig je elke projector tot aan 10 kg aan elke muur. Je kunt de kabels aan het zicht onttrekken, maar ook naar elke gewenste hoogte leiden. Dit dankzij het gepatenteerde AdvanCISTM cable management system. Binnen een oogwenk gerealiseerd Door de Easy Connect-mogelijkheid is de steun geschikt voor Vogel’s Click & Switch-systeem. Je beamer hangt binnen een oogwenk, maar kan ook net zo makkelijk er weer afgehaald worden! Om er zeker van te zijn dat dat alleen door de rechtmatige eigenaar gebeurt kun je de EPW 6560 vastzetten met elk passend hangslot. Geprojecteerd in elke gewenste richting Met de functie Adjust & Secure kun je de projector in elke gewenste stand vastzetten. Het hoeft zelfs niet perse aan de tegenoverliggende muur! De horizontale arm kan in praktisch elke richting geduwd worden. Doordaat je de projector zowel boven als onder de arm kunt monteren hang je de projector op de hoogte die jij wilt; tegen het plafond of laag tegen de grond! … lees meer

Bestel Vogel’s EPW 6565 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Omgekeerde bevestiging mogelijk Universeel

Beoordelingen en reviews: Vogel’s EPW 6565 van Vogel’s

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.6/10
Aantal: 13 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓