Hama Statief Star 63


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Statieven kopen? Koop goedkoop Statieven van Hama, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hama Statief Star 63 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Hama Statief Star 63 is compact en simpel. Het is een goede hulp bij het maken van goede en onbewogen foto’s. Het champagnekleurige statief is geschikt voor zowel foto- als videocamera’s en beschikt over een ‘quick release’ systeem waarmee je de camera snel kunt bevestigen en verwijderen. Het statief bestaat uit meerdere delen waarmee verschillende instellingen mogelijk gemaakt worden. Je neemt het statief eenvoudig mee met de meegeleverde statieftas. … lees meer

Bestel Hama Statief Star 63 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Werkhoogte 66 – 166 cm Maximale draaggewicht 4 kg Gewicht 1,74 kg Met 3 wegkop Met Waterpas

Beoordelingen en reviews: Hama Statief Star 63 van Hama

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 781 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓