Melitta Solo E950-101 Zwart

Melitta Solo E950-101 Zwart

(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koffieapparaten Espresso Volautomatisch kopen? Koop goedkoop Koffieapparaten Espresso Volautomatisch van Melitta, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Melitta Solo E950-101 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Melitta Solo E950-101 Zwart haal je een compacte volautomatische koffiemachine in huis. Het koffiezetapparaat neemt namelijk met een breedte van 20 centimeter weinig ruimte in op jouw aanrecht. Je bedient de machine met het intuïtieve bedieningspaneel die bestaat uit enkele knoppen. Maak met één druk op de knop 2 kopjes koffie of 2 espresso’s tegelijkertijd. Om maximaal van jouw kop koffie te genieten, besprenkelt de machine water over de versgemalen koffie voorafgaand aan de daadwerkelijke koffiebereiding. Zo komen er meer smaken vrij voor de optimale koffiesensatie. De koffieuitloop is in hoogte verstelbaar, zo passen er hogere bekers en mokken onder het apparaat. … lees meer

Bestel Melitta Solo E950-101 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koffiebonen Gemiddeld werk aan onderhoud Schoonmaakindcator

Beoordelingen en reviews: Melitta Solo E950-101 Zwart van Melitta

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 272 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓