Nilfisk HEPA Filter H13


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigerfilters kopen? Koop goedkoop Stofzuigerfilters van Nilfisk, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Nilfisk HEPA Filter H13 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Hebt u na het stofzuigen altijd last van een kriebelend gevoel in uw neus? Dan is de Nilfisk HEPA Filter H13 echt iets voor u. Dit filter houdt allergieverwekkende deeltjes namelijk tegen, zodat deze niet in de uitblaaslucht terecht komen. Voor iedereen met last van allergieën en een Nilfisk-stofzuiger, is dit dus de manier om allergieën te voorkomen. Dit HEPA H13-filter laat per 100.000 deeltjes maximaal slechts 50 deeltjes door. De kans op een allergische reactie is dus minimaal. Het filter is geschikt voor stofzuigers uit de Power en Select serie, let bij je aankoop goed op of het filter wel in je stofzuiger past. … lees meer

Bestel Nilfisk HEPA Filter H13 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: HEPA 13-filter Geschikt voor Nilfisk stofzuigers

Beoordelingen en reviews: Nilfisk HEPA Filter H13 van Nilfisk

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.3/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓