Panasonic Lumix G 20mm f/1.7 II Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

cameralenzen kopen? Koop goedkoop cameralenzen van Panasonic, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Panasonic Lumix G 20mm f/1.7 II Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Panasonic Lumix G 20mm f/1.7 II Zwart is een compacte lens van het type "pancake". Het voordeel van een platte lens is een besparing in gewicht en geen uitstekende delen aan de voorkant van de camera. Ook ziet de camera er met een platte lens minder bedreigend uit waardoor je gemakkelijk dichter op je onderwerp kunt komen. Met het grote maximale diafragma van f/1.7 maak je ook in donkere situaties nog goede opnamen. Daarnaast creëer je met zo’n groot diafragma een prettige achtergrondonscherpte waardoor je onderwerp los komt. De lens heeft een redelijk brede beeldhoek wat de lens geschikt maakt voor landschappen, architectuur of om op reis te gebruiken. … lees meer

Bestel Panasonic Lumix G 20mm f/1.7 II Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor Panasonic en Olympus camera’s Groothoeklens Zonder beeldstabilisatie 100 gram Scherpstellen vanaf 20 cm

Beoordelingen en reviews: Panasonic Lumix G 20mm f/1.7 II Zwart van Panasonic

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 18 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓