Bosch PKS 55 A


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Cirkelzagen kopen? Koop goedkoop Cirkelzagen van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch PKS 55 A vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Bosch PKS 55 A cirkelzaag zaag je superstabiel en kaarsrecht. Het zaagblad heeft een diameter van maar liefst 160 millimeter. De motor zorgt er bovendien voor, dat het zaagblad met maximaal 5600 keer per minuut ronddraait. Hierdoor komt hij bij een hoek van 90 graden tot 55 millimeter diep. En zaag je in een hoek van 45 graden, kom je tot maximaal 38 millimeter diep. Dankzij de grote voetplaat en de softgrip handgreep hou je gemakkelijk controle over de zaagmachine. De ingebouwde stofafzuiging van de PKS 55 A zorgt voor een stofvrije werkplek. … lees meer

Bestel Bosch PKS 55 A vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Cirkelzaag Ø 160 millimeter zaagblad 1.200 watt 55 millimeter maximale zaagdiepte 3,9 kilogram

Beoordelingen en reviews: Bosch PKS 55 A van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.5/10
Aantal: 54 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓