Beurer BY 90


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Personenweegschalen kopen? Koop goedkoop Personenweegschalen van Beurer, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Beurer BY 90 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Hou de groei van je baby nauwlettend in de gaten met de Beurer BY 90 babyweegschaal. Je verbindt de weegschaal via bluetooth met de Beurer BabyCare app. Hier sla je alle metingen op, zodat je een duidelijk overzicht hebt van zowel het gewicht als de lengte van je kindje. Naast de nauwkeurige meting in stappen van 5 gram, zit er ook een uittrekbaar meetlint aan de zijkant van de weegschaal. Gebruik de Tarra functie om een nulpunt in te stellen, zodat je je baby ook met kleren of een dekentje weegt. Dankzij de Hold functie blijft de meting zelfs met een wiebelende baby nauwkeurig. De BY 90 Babyweegschaal heeft opstaande randen, om je baby stabieler te laten liggen. … lees meer

Bestel Beurer BY 90 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Digitale weegschaal voor baby’s Meet geen vetpercentage + spiermassa Heeft geen BMI-meting

Beoordelingen en reviews: Beurer BY 90 van Beurer

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓