Medisana NM 885 Shiatsu


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Massagekussens kopen? Koop goedkoop Massagekussens van Medisana, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Medisana NM 885 Shiatsu vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Medisana NM 885 Shiatsu geef je jezelf een ontspannen nek of schoudermassage. De massagekoppen maken een ronddraaiende beweging, die het realistische gevoel van een massage met handen nabootst. Plaats het massagekussen op je nek en gebruik de lange handvatten om het apparaat stevig op zijn plek te houden. Via het bedieningspaneel op het handvat kies je uit één van de 3 intensiteitsstanden en activeer je de warmtefunctie. Je gebruikt het massagekussen zowel met de stroomkabel als met batterijen, dus je niet hoeft niet altijd naast een stopcontact te zitten. Na de massage stop je de hoes van de NM 885 shiatsu in de wasmachine, zodat je de volgende massage weer helemaal fris begint. … lees meer

Bestel Medisana NM 885 Shiatsu vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Shiatsu massage Geen massageprogramma 3 intensiteitsstanden

Beoordelingen en reviews: Medisana NM 885 Shiatsu van Medisana

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.8/10
Aantal: 8 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓