Siemens WM14N062FG + Siemens WT43HVE0FG


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van Siemens, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Siemens WM14N062FG + Siemens WT43HVE0FG vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Siemens WM14N062FG + Siemens WT43HVE0FG was en droog je het wasgoed van 1 of 2 personen. Wasmachine Je beddengoed is sneller schoon dankzij de varioSpeed functie, die het wasprogramma inkort. Zo bespaar je tijd en kan je was eerder in de droogkast. Met de draaiknop heb je keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld katoen, delicate was en wol. Door de iSensoric sensoren zit je was niet langer dan nodig in de trommel. Droogkast Na het wassen droog je alles in één keer met de A++ warmtepompdroogkast. Je droogt hiermee op een lage temperatuur en bespaart zo energie. De droogkast heeft 15 programma’s voor bijvoorbeeld handdoeken, wol en lingerie. Als je haast hebt, gebruik je het snelprogramma. Hiermee droog je in 40 minuten een broek en shirt. … lees meer

Bestel Siemens WM14N062FG + Siemens WT43HVE0FG vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: D wasmachine A++ warmtepompdroogkast 7 kg wassen | 7 kg drogen 1400 toeren

Beoordelingen en reviews: Siemens WM14N062FG + Siemens WT43HVE0FG van Siemens

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓