De’Longhi La Specialista EC9335.BK Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koffieapparaten Espresso Halfautomatisch kopen? Koop goedkoop Koffieapparaten Espresso Halfautomatisch van DeLonghi, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. De’Longhi La Specialista EC9335.BK Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je zet met de De’Longhi La Specialista EC 9335.BK Zwart niet alleen espresso’s, maar ook een americano of een gewone koffie. Handig, want zo hoef je de espresso niet handmatig aan te lengen met water. Dankzij de geïntegreerde bonenmaler bespaar je een hoop ruimte op jouw aanrecht en maal je snel en eenvoudig verse koffie. De automatische tamper duwt de versgemalen koffie voor jou aan. Voor cappuccino’s schuim je eenvoudig melk op met de automatische stoompijp. Je stelt in of je veel of weinig schuim wilt. Vervolgens zet je de melkkan met melk onder de stoompijp en de machine doet de rest. Schuim je liever zelf de melk op? Geen probleem, de stoompijp is ook handmatig te gebruiken. Je krijgt als extraatje 3 jaar garantie van De’Longhi op jouw koffiezetapparaat. LET OP: het kost tijd en geduld om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. … lees meer

Bestel De’Longhi La Specialista EC9335.BK Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 2 l waterreservoir Filter voor 2 kopjes Met heetwaterfunctie

Beoordelingen en reviews: De’Longhi La Specialista EC9335.BK Zwart van DeLonghi

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓