Hombli Smart Doorbell 2 Wit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Deurbellen kopen? Koop goedkoop Deurbellen van Hombli, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hombli Smart Doorbell 2 Wit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Hombli Smart Doorbell 2 is een slimme deurbel waarbij je geen maandelijkse abonnementskosten betaalt. Je bewaart de camerabeelden namelijk op een geheugenkaart van maximaal 128 GB (niet meegeleverd), die je in het micro SD kaartslot steekt. Via de Hombli app op je smartphone bekijk je het full hd beeldmateriaal van de deurbel en communiceer je rechtstreeks met bezoekers. De deurbel is zowel op de bedrading van je oude deurbel als draadloos te installeren. Bij draadloze installatie gaat de batterij 3 tot 6 maanden mee. Hierna laad je de batterij eenvoudig weer op met de meegeleverde laadkabel. Je koppelt de Hombli Smart Doorbell 2 aan Alexa of Google Assistant om hem op te nemen in jouw slimme huis. … lees meer

Bestel Hombli Smart Doorbell 2 Wit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slimme deurbel zonder accessoires Lokale opslag mogelijk Draadloze installatie mogelijk

Beoordelingen en reviews: Hombli Smart Doorbell 2 Wit van Hombli

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 5.3/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓