Lenovo Tab M10 HD (2de generatie) 64 GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Tablets kopen? Koop goedkoop Tablets van Lenovo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Lenovo Tab M10 HD (2de generatie) 64 GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Lenovo Tab M10 HD (2de generatie) 64GB Wifi Grijs is en betaalbare 10,1 inch tablet die geschikt is voor alle leeftijden. Er wordt standaard een stevige tablethoes meegeleverd, zodat je je kinderen met een gerust hart met de tablet laat spelen. Dankzij de Google Kids Space app hebben je kinderen eindeloos speelplezier met de Tab M10. Deze app zit boordevol met apps, boeken en video’s die zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van je kind. Je kunt meerdere gebruikersprofielen instellen, zodat het hele gezin gebruik maakt van de tablet. De meegeleverde hoes is vrij stug, dus de tablet valt er niet zomaar uit. Daardoor kan het wel wat lastig zijn om de tablet uit de hoes te krijgen. Het 64 GB opslaggeheugen biedt voldoende ruimte voor je bestanden en apps. Kom je opslagruimte tekort? Breid het dan uit met een geheugenkaartje van maximaal 256 GB. … lees meer

Bestel Lenovo Tab M10 HD (2de generatie) 64 GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 10,1 inch scherm 64 GB opslagcapaciteit Internet via wifi

Beoordelingen en reviews: Lenovo Tab M10 HD (2de generatie) 64 GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw van Lenovo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓