Miele UltraPhase 2 Refresh Elixir


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmiddel kopen? Koop goedkoop Wasmiddel van Miele, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Miele UltraPhase 2 Refresh Elixir vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Als je een Miele TwinDos wasmachine hebt, gebruik je Miele UltraPhase 2 Refresh Elixir voor een vlekkeloos resultaat. Het wasmiddel komt in een limited edition variant en neutraliseert onaangename geuren. Door de optische witmakers blijft de kraag van je witte overhemd langer als nieuw. Je hebt genoeg wasmiddel voor 50 wasbeurten. Je hebt hier maar een klein beetje van nodig en gebruikt dit in combinatie met UltraPhase 1. Beide flacons vullen elkaar aan wanneer je een Miele TwinDos wasmachine hebt. Volg voor gebruik de instructies op de verpakking om verkeerd gebruik en daarmee de kans op oogletsel en huidirritatie te voorkomen. … lees meer

Bestel Miele UltraPhase 2 Refresh Elixir vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Miele TwinDos wasmiddel Voor 50 wasbeurten Voor witte was Vloeibaar

Beoordelingen en reviews: Miele UltraPhase 2 Refresh Elixir van Miele

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓