Miele UltraPhase 1 Refresh Elixir


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmiddel kopen? Koop goedkoop Wasmiddel van Miele, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Miele UltraPhase 1 Refresh Elixir vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je was ruikt extra fris met Miele UltraPhase 1 Refresh Elixir. Dit wasmiddel gebruik je in combinatie met een Miele TwinDos wasmachine met automatische dosering. Het UltraPhase 1 Refresh Elixir bevat genoeg wasmiddel voor 37 wasbeurten. De limited edition flacon van Miele neutraliseert onaangename geuren. Zo ruikt je sportshirt weer fris na het wassen. Je gebruikt UltraPhase 1 in combinatie met UltraPhase 2, dat een beetje bleek toevoegt voor een vlekkeloos resultaat. Koop UltraPhase 2 er apart bij om optimaal gebruik te maken van het TwinDos systeem. Volg voor gebruik de instructies op de verpakking om verkeerd gebruik en daarmee de kans op oogletsel en huidirritatie te voorkomen. … lees meer

Bestel Miele UltraPhase 1 Refresh Elixir vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Miele TwinDos wasmiddel Voor 37 wasbeurten Voor bonte en witte was Vloeibaar

Beoordelingen en reviews: Miele UltraPhase 1 Refresh Elixir van Miele

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓