Metabo KSU 100


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Onderstellen voor afkortzagen kopen? Koop goedkoop Onderstellen voor afkortzagen van Metabo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Metabo KSU 100 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Metabo KSU 100 is een handige toevoeging als je regelmatig met een Metabo afkortzaag aan de slag gaat. Stel het aluminium onderstel in op de juiste hoogte en monteer je afkortzaag er zonder extra gereedschap op. De lengte van de steun waar je je materialen op legt is 1 meter en de maximale belasting is 250 kilogram. Klap de poten naar binnen en je draagt de KSU 100 eenvoudig mee aan het handvat naar de opbergruimte of naar een andere werkplek. … lees meer

Bestel Metabo KSU 100 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor Metabo afkortzagen Werkhoogte: 99 centimeter Draagcapaciteit: 250 kg

Beoordelingen en reviews: Metabo KSU 100 van Metabo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓