Tefal OptiGrill+ XL GC7228


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Contactgrills kopen? Koop goedkoop Contactgrills van Tefal, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Tefal OptiGrill+ XL GC7228 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Tefal OptiGrill+ XL GC7228 past automatisch de temperatuur en baktijd aan op de dikte en hoeveelheid van de ingrediënten, dankzij de kooksensor. Je grilt ook stukken vlees met de perfecte garing. Door de gaarheidsindicator en het geluidssignaal weet je namelijk precies wanneer je vlees rood, medium, of doorbakken is. De grill is ook voorzien van 9 kookprogramma’s. Zo bereid je bijvoorbeeld heel gemakkelijk hamburgers, gevolgelte, zeevruchten of rood vlees. Naast de 9 programma’s is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen met de 4 temperatuurstanden. Dankzij het grote grilloppervlak maak je gerechten voor 6 tot 8 personen tegelijk. Na gebruik zet je de grillplaten gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Tefal OptiGrill+ XL GC7228 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Uitneembare bakplaten Vaatwasmachinebestendig Vetafvoer

Beoordelingen en reviews: Tefal OptiGrill+ XL GC7228 van Tefal

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.3/10
Aantal: 148 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓