Ezviz BC1-B2 Duo Pack


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van Ezviz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ezviz BC1-B2 Duo Pack vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dit Ezviz BC1-B2 Duo Pack is een set met een basisstation en 2 beveiligingscamera’s die werken op een batterij, zodat je geen stroomkabel nodig hebt. Omdat de camera’s geschikt zijn voor binnen en buiten bewaak je met deze set 2 verschillende plekken in of rond het huis. Dankzij de batterijduur van bijna een jaar hoef je de camera’s bovendien niet vaak op te laden. Een ingebouwde schijnwerper activeert bij beweging in het donker, zodat je ook ‘s nachts kleurenbeeld hebt. Je bekijkt de camerabeelden live via de Ezviz app. Via de app ontvang je daarnaast bewegingsmeldingen en communiceer je met mensen die in beeld lopen. … lees meer

Bestel Ezviz BC1-B2 Duo Pack vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor binnen en buiten Cloud, SD kaart Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Ezviz BC1-B2 Duo Pack van Ezviz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓