PerfectPro Workstation


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Bouwradio’s kopen? Koop goedkoop Bouwradio’s van Perfectpro, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. PerfectPro Workstation vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De PerfectPro Workstation is een krachtige bouwradio voor werk- en buitenruimtes tot 1000m2. Dankzij zijn stevige behuizing is hij schok,- water- en stofbestendig. Hierdoor neem je hem zonder zorgen mee naar de bouwplaats. De radio ontvangt FM en DAB+ zenders, maar het is ook mogelijk om je smartphone te koppelen via bluetooth, aux of usb. Zo heb je genoeg keuze om naar je favoriete muziek te luisteren. De Workstation werkt op zowel netstroom als batterijen. Je gebruikt de bouwradio ook als powerbank om je smartphone op te laden. Bang dat iemand ongevraagd met je radio aan de haal gaat? Dankzij het pincodeslot is de radio beveiligd tegen ongewenst gebruik en diefstal. … lees meer

Bestel PerfectPro Workstation vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: FM en DAB+ radio Speelt via bluetooth, aux en usb 41 cm breed, 25 cm hoog

Beoordelingen en reviews: PerfectPro Workstation van Perfectpro

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓