Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koffieapparaten Cups & Pads kopen? Koop goedkoop Koffieapparaten Cups & Pads van Magimix, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart maak je zwarte koffies én melkspecialiteiten, dankzij de meegeleverde melkopschuimer. Je bereidt warm en koud melkschuim met de aeroccino voor een cappuccino of een ijskoffie. Het koffiezetapparaat bereidt 5 verschillende koffies, namelijk: een alto, koffie, gran lungo een dubbele en enkele espresso. Zodra je een cup in de machine doet, herkent hij direct de barcode op de capsule. Hierdoor weet het apparaat precies welke kopgrootte bij de koffie hoort en bereidt de machine automatisch jouw koffiespecialiteit. Je koppelt het koffiezetapparaat aan de Nespresso app via bluetooth en wifi voor de nodige updates. Daarnaast krijg je een seintje wanneer de koffiecups op zijn. Handig, want zo kom je nooit zonder cups te zitten. … lees meer

Bestel Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1.1 L waterreservoir Instelbaar koffievolume Geen instelbare watertemperatuur Aeroccino

Beoordelingen en reviews: Magimix Nespresso Vertuo Next met Aeroccino Mat Zwart van Magimix

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓