Klipsch Cinema 400


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Soundbars kopen? Koop goedkoop Soundbars van Klipsch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Klipsch Cinema 400 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Haal het begin van jouw surround opstelling in huis met de Klipsch Cinema 600. Je geniet van een gedetailleerd en krachtig geluid dankzij de soundbar en subwoofer. Zo beleef je films en series intens. De Tractrix Horns aan de zijkant van de soundbar zorgen voor een brede verspreiding van het geluid. Via bluetooth verbind je draadloos andere Klipsch speakers om een surround opstelling te creëren. Je gebruikt de Klipsch Connect App voor Android en iOS voor een snelle installatie en voor het instellen van surround speakers. … lees meer

Bestel Klipsch Cinema 400 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Stereo geluid Bluetooth

Beoordelingen en reviews: Klipsch Cinema 400 van Klipsch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓