Liebherr GN 3835-21


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vriezers kopen? Koop goedkoop Vriezers van Liebherr, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Liebherr GN 3835-21 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je bespaart op je energiekosten met de energiezuinige Liebherr GN 3835-21 met energieklasse D. In de vrieskast bewaar je 3 tot 7 tassen met brood, diepvriespizza’s en ijsjes. Dankzij de anti-vacuüm hevelgreep open je de deur zonder moeite, ook met één hand. Wil je de vriezer in de schuur of garage zetten? Met een minimale omgevingstemperatuur van 0°C is dat geen probleem. Gebruik de supervries functie als je graag in één keer al je boodschappen invriest. De smaak en vitamines in je voedsel blijven hierdoor behouden. Dankzij No Frost komt er geen ijslaag op de zijwanden van je vriezer of op je verpakkingen. Ook hoef je de vriezer hierdoor niet te ontdooien. … lees meer

Bestel Liebherr GN 3835-21 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vrieskast (135 cm hoog) Energieklasse D (kost 42 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Liebherr GN 3835-21 van Liebherr

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓