Einhell Rasarro 36/38 Kit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Grasmaaiers kopen? Koop goedkoop Grasmaaiers van Einhell, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Einhell Rasarro 36/38 Kit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Einhell Rassaro 36/38 Kit heeft een maaibreedte van 38 centimeter en is geschikt voor middelgrote tot grote gazons tot 450 vierkante meter. Je beweegt de grasmaaier gemakkelijk over het gazon zonder vast te zitten aan verlengsnoeren. Hij werkt namelijk op 2 accu¿s van 18 volt. Om het gras te maaien, kies je uit 6 maaihoogtes tussen de 2,5 en 7,5 centimeter. Je bepaalt dus zelf hoe kort je het gras maait. Al het gemaaide gras vang je op in de 45 liter opvangbak of gebruik je als natuurlijke bemesting, dankzij de mulchingfunctie. De duwboom is in hoogte verstelbaar, zodat je in de juiste houding werkt. Aan het einde van de dag klap je duwboom weer in. … lees meer

Bestel Einhell Rasarro 36/38 Kit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Accu grasmaaier Voor gazons tot 450 m² 38 cm maaibreedte

Beoordelingen en reviews: Einhell Rasarro 36/38 Kit van Einhell

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓