Hombli Smart Indoor Camera 2 Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van Hombli, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hombli Smart Indoor Camera 2 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Bewaak een ruimte binnenshuis met de Hombli Smart Indoor Camera 2. Je zet deze slimme beveiligingscamera op een boekenkast of plakt hem aan een muur met het meegeleverde tape. Koppel hem aan de Hombli app op je smartphone om live mee te kijken, bewegingsmeldingen te ontvangen of te communiceren met mensen in de kamer. In de app stel je ook scenario¿s in, zodat de camera bijvoorbeeld inschakelt als het donker wordt of samenwerkt met andere Hombli apparaten. Camerabeelden bewaar je op een Micro SD kaart (niet meegeleverd) of in de cloud. Voor cloudopslag heb je wel een abonnement nodig. Koppel de Hombli Smart Indoor Camera 2 aan Alexa of Google Assistant om hem op te nemen in jouw slimme huis. … lees meer

Bestel Hombli Smart Indoor Camera 2 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor een middelgrote binnenruimte Cloud, SD kaart Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Hombli Smart Indoor Camera 2 Zwart van Hombli

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓