Sony DualShock 4 Achtertoets Accessoire


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Controllers kopen? Koop goedkoop Controllers van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sony DualShock 4 Achtertoets Accessoire vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Voeg 2 extra programmeerbare knoppen toe aan je Dualshock 4 controller met het Sony DualShock 4 Achtertoets Accessoire. Je sluit de knoppen aan op de headsetaansluitingen van je controller zonder een aansluiting voor je gaming headset te verliezen. Er blijft een 3,5 mm aansluiting beschikbaar op het accessoire. Je stelt de knoppen naar wens in, waarna je op het schermpje achterop precies ziet welke functies er toegewezen zijn aan de knoppen. Sla je favoriete profielen op, zodat je ook op bijvoorbeeld een LAN party gelijk de juiste extra knoppen onder de duim hebt. … lees meer

Bestel Sony DualShock 4 Achtertoets Accessoire vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor Dualshock 4 controllers 2 extra knoppen Aansluiten op 3,5 mm

Beoordelingen en reviews: Sony DualShock 4 Achtertoets Accessoire van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓