Fellowes Levado Zit Sta Bureau 140 x 80 Zilver/Esdoorn


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

bureaus kopen? Koop goedkoop bureaus van Fellowes, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Fellowes Levado Zit Sta Bureau 140 x 80 Zilver/Esdoorn vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Blijf productief en actief met het Fellowes Levado Zit Sta Bureau 140 x 80 Zilver/Esdoorn. Dit zit sta bureau verstel je eenvoudig met het elektrische bedieningspaneel. Met één druk op de knop, verander je van zittend naar staand werken en andersom. Het veranderen van je houding is goed voor de ergonomie. Je verkleint de kans op lichamelijke klachten. De programmeerbare hoogte instellingen geven meer gemak. Zo weet je dat het bureau altijd in de juiste hoogte komt voor jouw lichaamslengte. Er zit een veligheidsfunctie in het systeem die de motoren stopt als zij een sterke vorm van tegendruk ervaren. Dit verhoogt de duurzaamheid van het zit sta bureau. Het bevestigen van het werkblad en het frame gaat eenvoudig. Je hebt er geen gereedschap voor nodig. … lees meer

Bestel Fellowes Levado Zit Sta Bureau 140 x 80 Zilver/Esdoorn vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Zit sta verstelbaar 140×80 cm Niet gemonteerd geleverd

Beoordelingen en reviews: Fellowes Levado Zit Sta Bureau 140 x 80 Zilver/Esdoorn van Fellowes

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓