Philips Avance Collection Pastamaker HR2375/00


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pastamachines kopen? Koop goedkoop Pastamachines van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips Avance Collection Pastamaker HR2375/00 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Philips Avance Collection Pastamaker HR2375/00 maak je heel gemakkelijk en snel verse pasta. Je voegt de ingrediënten toe aan de machine, drukt op de knop en de rest gaat vanzelf. Dankzij de 4 meegeleverde opzetstukken maak je 4 verschillende soorten pasta. Zo is er een opzetstuk voor het maken van spaghetti, penne, lasagne en voor fettuccine. Wil je inspiratie opdoen voor pastarecepten? Dan pak je het meegeleverde receptenboekje erbij. De opzetstukken berg je eenvoudig op in het opbergvak in de pastamachine. Handig, want zo raak je ze niet kwijt. Na gebruik maak je de losse onderdelen gemakkelijk schoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Philips Avance Collection Pastamaker HR2375/00 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Elektrisch 4 opzetstukken meegeleverd Fettuccine, lasagne, penne, spaghetti

Beoordelingen en reviews: Philips Avance Collection Pastamaker HR2375/00 van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓