Rio Stoom Voetenbad


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Voetenbaden kopen? Koop goedkoop Voetenbaden van Rio, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Rio Stoom Voetenbad vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Rio Stoom is een voetenbad, stoombad en voetmassage in één. Zo haal je de ervaring van een spa naar je woonkamer. Kies uit één van de 3 temperaturen om het water te verwarmen en zet de stoomfunctie aan om je poriën te openen en je voeten zacht te maken. Gebruik tegelijkertijd de roterende massagekoppen onder je voetzolen zodat je spieren ontspannen en je huid gescrubd wordt. Als het waterreservoir op is geeft het apparaat een melding en schakelt het voetenbad zichzelf uit binnen 10 minuten. De vloer blijft droog dankzij het spatschild en de antislipvoetjes zorgen ervoor dat de Rio Stoom op zijn plek blijft staan. … lees meer

Bestel Rio Stoom Voetenbad vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Met warmtefunctie Met display 4 massagekoppen

Beoordelingen en reviews: Rio Stoom Voetenbad van Rio

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓