EUROM Force 2000 Plus + Eurom Force Auto Wasborstel


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Eurom, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. EUROM Force 2000 Plus + Eurom Force Auto Wasborstel vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Eurom Force 2000 Plus + Eurom Force autowasborstel ga je direct aan de slag met het reinigen van je terras en auto. Je krijgt namelijk een terrasreiniger, autowasborstel en vuilfrees meegeleverd. Met deze 150 bar hogedrukreiniger maak je terrassen tot 39 vierkante meter schoon. De steel van de hogedrukreiniger is te verbuigen, zodat je ook probleemloos werkt als je wat langer bent. Dankzij de vernieuwde slanghaspel hoef je de kabel niet eerst helemaal uit te rollen voordat je het apparaat gebruikt. Je rolt de kabel zo ver uit als nodig is en gaat daarna aan de slag. Met de Force 2000 Plus klaar jij een stuk eenvoudiger je reinigingsklus. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte tussen de 5 en 25 meter. … lees meer

Bestel EUROM Force 2000 Plus + Eurom Force Auto Wasborstel vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 150 bar, 400 liter per uur 8 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 60 m²/uur

Beoordelingen en reviews: EUROM Force 2000 Plus + Eurom Force Auto Wasborstel van Eurom

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓