BLACK+DECKER GKC1825L50-QW


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Kettingzagen kopen? Koop goedkoop Kettingzagen van Black & Decker, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BLACK+DECKER GKC1825L50-QW vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de BLACK+DECKER GKC1825L50-QW is ook die achterste boom in je tuin zo weer gesnoeid. Deze heggenschaar werkt namelijk op accu, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Je maakt 270 zaagsneden van circa 3,5 centimeter op 1 acculading. Met een zwaardlengte van 25 centimeter is hij geschikt voor het fijnere zaagwerk. Denk hierbij aan het zagen en snoeien van hout, takken, struiken en kleine bomen. De ketting span je zonder gebruik van gereedschap. De GKC1825L50-QW is onderdeel van het B+D 18V POWERCONNECT accuplatform. Je gebruikt de meegeleverde accu ook op ander 18 volt (tuin)gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform. … lees meer

Bestel BLACK+DECKER GKC1825L50-QW vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Accu kettingzaag 25 centimeter zwaard 18 volt

Beoordelingen en reviews: BLACK+DECKER GKC1825L50-QW van Black & Decker

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓