Kenwood DRV-A601W + Kenwood KCA-R200 Achteruitkijkcamera


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Dashcams kopen? Koop goedkoop Dashcams van Kenwood Audio, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Kenwood DRV-A601W + Kenwood KCA-R200 Achteruitkijkcamera vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Leg de verkeerssituaties zowel voor als achter je auto vast met de Kenwood DRV-A601W + Kenwood KCA-R200 Achteruitkijkcamera. De voorste dashcam filmt in 4K resolutie en de achteruitkijkcamera in quad hd resolutie. Dankzij de hoge beeldkwaliteit van beide camera’s leg je verkeerssituaties helder en gedetailleerd vast. Met de meegeleverde polarisatie filter voorkom je lichtreflecties in je opnames. Via een kabel verbind je de achter camera met de voor camera. Stuur direct je beelden door naar je smartphone met de ingebouwde wifi. De G sensor slaat direct de beelden op bij onverwachte bewegingen, zoals bij een aanrijding. Het GPS systeem registreert hierbij ook de locatie en ritgegevens. Met een beeldhoek van 120 graden zie je wat er op de rijbaan naast je gebeurt. Alle beelden kijk je eenvoudig terug op het lcd scherm. … lees meer

Bestel Kenwood DRV-A601W + Kenwood KCA-R200 Achteruitkijkcamera vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Type beelddefinitie ondersteuning: Ultra HD 4K Wifi ingebouwd: Ja Bluetooth: Nee

Beoordelingen en reviews: Kenwood DRV-A601W + Kenwood KCA-R200 Achteruitkijkcamera van Kenwood Audio

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓