SMEG SMF03GREU Grijs


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Keukenmixers kopen? Koop goedkoop Keukenmixers van SMEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. SMEG SMF03GREU Grijs vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de SMEG SMF03GREU Grijs staat er een vintage keukenmixer op jouw aanrecht waarmee je brooddeeg en taartbeslag maakt. De meegeleverde opzetstukken en 10 ingebouwde standen geven je veel controle en invloed op het eindresultaat. Je gebruikt de lagere standen om de ingrediënten tot een goed beslag te kneden. De hogere standen gebruik je om de slagroom voor op je taart te kloppen. De soft start zorgt ervoor dat de mixer rustig met mengen begint. Handig. Zo slaat de keukenmixer niet het beslag uit de rvs mengkom van 4,8 liter. Als je klaar bent, reinig je de losse onderdelen en mengkom eenvoudig in de vaatwasser. … lees meer

Bestel SMEG SMF03GREU Grijs vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Gemiddeld vermogen Met kneedhaak, flexi-klopper en garde 4,8 liter inhoud

Beoordelingen en reviews: SMEG SMF03GREU Grijs van SMEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓