Kenwood DRV-A501W + Kenwood KCA-R100 Achteruitkijkcamera


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Dashcams kopen? Koop goedkoop Dashcams van Kenwood Audio, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Kenwood DRV-A501W + Kenwood KCA-R100 Achteruitkijkcamera vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Leg de verkeerssituaties zowel voor als achter je auto vast met de Kenwood DRV-A501W + Kenwood KCA-R100 Achteruitkijkcamera. De voorste dashcam filmt in quad hd resolutie en de achteruitkijkcamera in full hd resolutie. Dankzij de quad hd beeldkwaliteit leg je verkeerssituaties helder en scherp vast. Dit is bijvoorbeeld handig om achteraf de nummerborden te kunnen lezen. Met de meegeleverde polarisatie filter voorkom je lichtreflecties in je opnames. Via een 8 meter lange kabel verbind je de achter camera met de voor camera. Stuur direct je beelden door naar je smartphone met de ingebouwde wifi. De G sensor slaat direct de beelden op bij onverwachte bewegingen, zoals bij een aanrijding. Het GPS systeem registreert hierbij ook de locatie en ritgegevens. Met een beeldhoek van 126 graden zie je wat er op de rijbaan naast je gebeurt. Alle beelden kijk je eenvoudig terug op het lcd scherm. … lees meer

Bestel Kenwood DRV-A501W + Kenwood KCA-R100 Achteruitkijkcamera vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Type beelddefinitie ondersteuning: Quad HD (1440p) Wifi ingebouwd: Ja Bluetooth: Nee

Beoordelingen en reviews: Kenwood DRV-A501W + Kenwood KCA-R100 Achteruitkijkcamera van Kenwood Audio

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓