Canon EOS 90D + EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Digitale camera’s SLR kopen? Koop goedkoop Digitale camera’s SLR van Canon, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Canon EOS 90D + EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Canon EOS 90D + EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM is een geschikte samenstelling voor onder andere landschaps- en reisfotografen. Door het constante maximale diafragma van f/2.8, maak je heldere foto’s, ook in donkere situaties. De camera bevat een APS-C sensor, waardoor je het brandpuntsafstand van de lens met 1,6 vermenigvuldigt. Hierdoor is de brandpuntsafstand vergelijkbaar met 27-88mm. Met het iTR-autofocussysteem volg je bewegende onderwerpen die je vastlegt met 10 frames per seconde. Zo breng je actiemomenten scherp in beeld. Fotografeer en neem video’s op in live view, waarbij je het Dual Pixel autofocussysteem gebruikt met 5481 scherpstelpunten. Dit zorgt voor vloeiende 4K video’s en scherpe foto’s. Selecteer een scherpstelpunt met de joystick naast het scherm of via het touchscreen. … lees meer

Bestel Canon EOS 90D + EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor type fotograaf: Gevorderd Type beeldsensor: APS-C Filmt in 4K 30p

Beoordelingen en reviews: Canon EOS 90D + EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM van Canon

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓