Philips TAS7505/00 Duo Pack


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Speakers Bluetooth kopen? Koop goedkoop Speakers Bluetooth van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips TAS7505/00 Duo Pack vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met het Philips TAS7505/00 Duo Pack geniet je van een harder volume. Zo hoort iedereen op jouw huisfeest de muziek. Zet de speakers aan de linker- en rechterkant van de kamer en creëer een stereo opstelling. Raakt de batterij van je telefoon leeg en ben je niet thuis? Dankzij de ingebouwde powerbank laad je deze onderweg op via de usb aansluiting. Het waterbestendige ontwerp zorgt ervoor dat je de speakers met een gerust hart meeneemt onder de douche. Zo zing je ongestoord door. … lees meer

Bestel Philips TAS7505/00 Duo Pack vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Waterbestendig Middelgroot (20 – 25 cm) Stereopaar maken

Beoordelingen en reviews: Philips TAS7505/00 Duo Pack van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓