Miele Triflex HX1 Select Obsidiaanzwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Stofzuigers kopen? Koop goedkoop Stofzuigers van Miele, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Miele Triflex HX1 Select Obsidiaanzwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De lange accuduur van een uur maakt de Miele Triflex HX1 Select Obsidiaanzwart geschikt voor de grotere schoonmaakklussen. Zo stofzuig je op een volle accu niet alleen de woonkamer, maar ook de keuken en slaapkamer. Door de geïntegreerde kruimeldief, pak je met de meegeleverde meubelzuigmond ook de kruimels op en rondom de eettafel mee. Met de flexibele kierenzuigmond kom je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken zoals plinten, zonder dat je hiervoor hoeft te bukken. Als de klus erop zit, leeg je de opvangbak gemakkelijk en hygiënisch door het kliksysteem. Vervolgens berg je de steelstofzuiger netjes en overzichtelijk op in de wandoplader. … lees meer

Bestel Miele Triflex HX1 Select Obsidiaanzwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Met geïntegreerde kruimelzuiger 60 minuten stofzuigen 80 decibel geluid

Beoordelingen en reviews: Miele Triflex HX1 Select Obsidiaanzwart van Miele

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓