Braun Series 8 8390cc


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Scheerapparaten kopen? Koop goedkoop Scheerapparaten van Braun, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Braun Series 8 8390cc vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Braun Series 8 8390cc scheer je altijd met de juiste intensiteit. Het scheerapparaat past namelijk zijn vermogen op de dichtheid van jouw baard aan. Scheer je bijvoorbeeld een dichte, volle baard? Dan werkt het scheerapparaat harder dan wanneer je enkel je stoppelbaardje bijwerkt. De flexibele kop van het apparaat beweegt in 5 richtingen, waardoor je soepel langs je gezichtscontouren scheert. Voor je bakkebaarden en de details gebruik je de geïntegreerde precisietrimmer. Geeft het display aan dat de accu opraakt of dat het tijd is voor een schoonmaakbeurt? Dan plaats je het scheerapparaat in het meegeleverde reinigingsstation. Dit station reinigt het apparaat grondig én laadt de accu direct op. Zo voorkom je huidirritatie en word je nooit verrast door een lege accu. … lees meer

Bestel Braun Series 8 8390cc vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor zware baardgroei Voor nat en droog scheren Met reinigingsstation

Beoordelingen en reviews: Braun Series 8 8390cc van Braun

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.7/10
Aantal: 44 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓