Miitopia


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Nintendo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Miitopia vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Beleef een hilarisch avontuur met je vrienden, familie of wie je maar wilt in Miitopia voor de Nintendo Switch. Voorkom dat de heer van het duister nog meer gezichten steelt en pas je avontuur volledig naar wens aan. Zo maak je Mii-personages, geef je ze een uiterlijk dat jij wilt en bepaal je zelf wat hun rol in het verhaal is. Deze game speel je met maximaal 1 speler. Bondgenoot Dankzij uitgebreide aanpassing opties, waaronder pruiken en make-up, kun je je Mii-personages mooier maken dan ooit tevoren! Je kunt trouwens ook een paard als bondgenoot krijgen. Welke Mii-personages kies jij als bondgenoot¿ Jouw eigen verhaal Iedereen in Miitopia is een Mii! Of het nu om de dappere held, de mooie prinses of zelfs de beruchte duistere vorst gaat, jij bepaalt wie de hoofdrol speelt in dit verhaal. Als je wilt, kun je samen met je beste vrienden vechten om de koning te dienen, die door je grootvader wordt gespeeld, om de wereld te bevrijden van de grote slechterik… wat je moeder blijkt te zijn. De keuze is aan jou. In Miitopia zijn relaties erg belangrijk. Breng dus tijd door met je bondgenoten om jullie band te versterken. Dit kan tijdens gevechten in je voordeel werken, maar als je relaties slecht onderhouden zijn, kan dat juist een nadelig effect hebben! Release Het luchtige Miitopia wordt op 21 mei uitgebracht voor de Nintendo Switch. … lees meer

Bestel Miitopia vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Nintendo Switch Avontuur, RPG Maximaal 1 speler

Beoordelingen en reviews: Miitopia van Nintendo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓