Mario Golf: Super Rush


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Nintendo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Mario Golf: Super Rush vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In Mario Golf: Super Rush sla je jouw slag in de nieuwste game binnen de Mario Golf-serie, die dit jaar naar de Nintendo Switch komt. In Mario Golf: Super Rush kunnen spelers op de prachtigste banen golfen met bekende personages uit het Paddenstoelenrijk. Deze game speel je met maximaal 4 spelers. Meerdere spelers Mario Golf: Super Rush bevat diverse lokale en online-multiplayerstanden, waaronder Speedgolf, waarin alle spelers tegelijk beginnen om de bal zo snel mogelijk in de hole te krijgen. Verbeter je personage De game beschikt daarnaast over een avontuurstand, waarin het Mii-personage van de speler het opneemt tegen personages uit het Paddenstoelenrijk en gaandeweg ervaringspunten worden verdiend om de vaardigheden van het personage te verbeteren. Bewegingsbesturing Je kunt de game ook met de bewegingsbesturing spelen door de Joy-Con-controller als een golfclub vast te houden. De game slaat op 25 juni af op de Nintendo Switch. … lees meer

Bestel Mario Golf: Super Rush vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Nintendo Switch Sport, avontuur Maximaal 4 spelers

Beoordelingen en reviews: Mario Golf: Super Rush van Nintendo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓