OPPO A72 128 GB Zwart + OPPO A72 Book Case Blauw


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Mobiele telefoons kopen? Koop goedkoop Mobiele telefoons van Oppo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. OPPO A72 128 GB Zwart + OPPO A72 Book Case Blauw vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de OPPO A52 / A72 Book Case Blauw houd de OPPO A72 128GB Zwart zo lang mogelijk als nieuw. Qua rekenkracht is het toestel geschikt voor dagelijks gebruik. Bij apps als YouTube, Instagram of Candy Crush hapert de smartphone zelden. De grote 5.000 mAh batterij geeft genoeg energie voor minstens anderhalve dag gebruik. Achter op de OPPO A72 zitten 3 camera’s en een dieptesensor. De groothoeklens gebruik je om grote groepen en gebouwen vast te leggen. Met de macrolens krijg je ook voorwerpen van erg dichtbij, zoals een bloem, scherp op de foto. Het 6,5 inch full hd scherm is redelijk fors. Als je kleine handen hebt, is het daarom lastig zijn om het toestel met één hand te bedienen. De meegeleverde OPPO A72 book case biedt meer bescherming dan de standaard meegeleverde back cover. De book case beschermt zowel de voorkant als achterkant van het toestel. … lees meer

Bestel OPPO A72 128 GB Zwart + OPPO A72 Book Case Blauw vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 6,2 inch full hd scherm 128 GB opslagcapaciteit Android 10

Beoordelingen en reviews: OPPO A72 128 GB Zwart + OPPO A72 Book Case Blauw van Oppo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓