Jalo Kupu Wit (10 jaar) Duo Pack


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Rookmelders kopen? Koop goedkoop Rookmelders van Jalo Helsinki, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Jalo Kupu Wit (10 jaar) Duo Pack vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dit Jalo Kupu Wit Duo Pack bevat 2 rookmelders die functionaliteit en uitstraling combineren. De rookmelders detecteren rook en zien er dankzij de satijnen stof ook nog eens fraai uit. Je bevestigt de rookmelders met de meegeleverde tape aan het plafond. Hierdoor hoef je niet te boren in je plafond. Je schakelt de rookmelder gemakkelijk in met 1 druk op de knop. Wanneer de sensor rook detecteert, geeft hij een signaal af met een geluid van 85 decibel. Om de rookmelders hun werk te laten doen, heb je geen kabels nodig. Ze werken namelijk elk op 3 batterijen (meegeleverd) met een levensduur van 5 jaar. … lees meer

Bestel Jalo Kupu Wit (10 jaar) Duo Pack vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Rookmelder Niet koppelbaar Werkt op Lithium batterijen

Beoordelingen en reviews: Jalo Kupu Wit (10 jaar) Duo Pack van Jalo Helsinki

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓