Logitech Zone Teams Draadloze Office Headset


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

office headsets kopen? Koop goedkoop office headsets van Logitech, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Logitech Zone Teams Draadloze Office Headset vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Hang uren aan de telefoon met je klanten met de Logitech Zone Teams Draadloze Office Headset. Koppel de headset aan elke smartphone, laptop of pc. Last van omgevingsgeluid heb je niet, want de actieve noise cancelling in de headset zorgt dat al het omgevingsgeluid weg is gefilterd. Je gesprekspartner hoort je goed, want de microfoon onderdrukt ruis van de achtergrond. Zo hoort iedereen jou luid en duidelijk. Via de knoppen op de oorschelpen neem je makkelijk de telefoon op of zet je het geluid harder en zachter. De headset is bovendien compatibel met de meestgebruikte programma’s als Teams, Zoom en Google Meet. Op die manier ga je meteen aan de slag na het uitpakken en installeren. … lees meer

Bestel Logitech Zone Teams Draadloze Office Headset vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor laptop, pc of smartphone Aansluiten via usb A of bluetooth Actieve noise-cancelling

Beoordelingen en reviews: Logitech Zone Teams Draadloze Office Headset van Logitech

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓