Greenpan Craft Hapjespan 30 cm


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van Greenpan, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Greenpan Craft Hapjespan 30 cm vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Greenpan Craft Hapjespan 30 cm is ideaal voor het maken van roerbakschotels of gerechten die lang moeten sudderen, zoals stoofvlees. Met de meegeleverde deksel laat je gerechten langzaam garen. Je haalt een duurzaam geproduceerde pan in huis die lang meegaat. De pan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Hierdoor bak je met weinig boter of olie en kook je gezonder. Dankzij de rechte randen van de pan, is het bakoppervlak groter. Dit zorgt dus voor meer ruimte in de pan. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie en gebruik in de oven tot aan 220 graden. Je reinigt de pan na gebruik gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Greenpan Craft Hapjespan 30 cm vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Hapjespan Elektrisch, Gas, Inductie, Keramisch, Oven Diameter bodem 27 cm

Beoordelingen en reviews: Greenpan Craft Hapjespan 30 cm van Greenpan

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓