Greenpan Craft Wokpan 28cm


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van Greenpan, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Greenpan Craft Wokpan 28cm vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Greenpan Craft Wokpan 28 cm is ideaal voor het roerbakken van vlees, vis en groenten. Je haalt een duurzaam geproduceerde pan in huis die lang meegaat. De pan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Hierdoor bak je met weinig boter of olie en kook je gezonder. Dankzij de rechte randen van de pan, is het bakoppervlak groter. Dit zorgt dus voor meer ruimte in de pan. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie en gebruik in de oven tot aan 220 graden. Je reinigt de pan na gebruik gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Greenpan Craft Wokpan 28cm vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Wokpan Elektrisch, Gas, Inductie, Keramisch, Oven Diameter bodem 18,5 cm

Beoordelingen en reviews: Greenpan Craft Wokpan 28cm van Greenpan

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓