GreenPan Craft Koekenpan 20 cm


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Pannen kopen? Koop goedkoop Pannen van Greenpan, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. GreenPan Craft Koekenpan 20 cm vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de GreenPan Craft Koekenpan 20 cm haal je een duurzaam geproduceerde pan in huis die lang meegaat. De pan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Hierdoor bak je met weinig boter of olie en kook je gezonder. Dankzij de rechte randen van de pan, is het bakoppervlak groter. Dit zorgt dus voor meer ruimte in de pan. Een koekenpan van 20 cm is ideaal voor het bakken van een eitje of kleine stukken vlees. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie en gebruik in de oven tot aan 220 graden. Je reinigt de pan na gebruik gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel GreenPan Craft Koekenpan 20 cm vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koekenpan Elektrisch, Gas, Inductie, Keramisch, Oven Diameter bodem 16,5 cm

Beoordelingen en reviews: GreenPan Craft Koekenpan 20 cm van Greenpan

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓