Samurai Shodown Special Edition Xbox Series X


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Deep Silver, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Samurai Shodown Special Edition Xbox Series X vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Ga de strijd aan met een vriend of in de singleplayer mode in Samurai Shodown Special Edition voor de Xbox Series X. Met de vele vechters, die allemaal hun eigen moves hebben, heb je veel te ontdekken in dit spel. Deze game speel je met maximaal 2 spelers. Terugkeer Vanaf de start in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie de op wapens gebaseerde vechtspellen opnieuw gedefinieerd. De Special Edition keert terug als een gloednieuwe game met high-end graphics en gameplay voor Xbox Series X en S! De fysieke Special Edition bevat de Season 1 Pass én het nieuwe DLC personage Cham Cham. Nieuw verhaal Dit nieuwe verhaal vindt plaats een jaar voor de gebeurtenissen van de originele Samurai Shodown-game, waar de spanning nog steeds hoog is in het land van de rijzende zon! Een spel dat de grens tussen spanning en sensatie doorkruist! Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller kloppen terwijl je op het randje van de dood zit, om dan de rollen in één klap om te draaien! Opwindende op wapens gebaseerde gevechten Samurai Shodown zet de erfenis voort van de gespannen gevechten waar de serie bekend om staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval verwijderd van de overwinning. Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers Samurai Shodown verwelkomt iconische personages uit eerdere iteraties, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, Nakoruru en fan-favoriet Galford. De Special Edition introduceert eveneens alle extra personages uit de eerste Season Pass én het exclusieve personage Cham Cham. Geheel nieuwe gameplay Deze series bevat enkele van de belangrijkste vechtmechanieken die de serie populair hebben gemaakt, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer. Samurai Shodown zal ook verschillende nieuwe technieken bevatten, waaronder een krachtige, eenmalige aanval van elk personage genaamd de Super Special Move. Next-gen ondersteuning Ondersteuning voor next-gen Xbox consoles via Smart Delivery, inclusief 120FPS modus. … lees meer

Bestel Samurai Shodown Special Edition Xbox Series X vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Xbox Series X Fighting Maximaal 2 spelers

Beoordelingen en reviews: Samurai Shodown Special Edition Xbox Series X van Deep Silver

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓