Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Nintendo Switch


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van THQ, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Nintendo Switch vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Ga de strijd aan met veel soorten wezens in Kingdoms of Amakur Re-Reckoning voor de Nintendo Switch. Met meer dan 100 uur speelplezier en uitgebreide gevechtsvaardigheden, heb je jouw handen vol aan dit spel. Deze game speel je met maximaal 1 speler. Re-make De RPG-hit keert terug! Uit de gedachten van bestsellerauteur R.A. Salvatore, Spawn-bedenker Todd McFarlane en Elder Scrolls IV: Oblivion-hoofdontwerper Ken Rolston ontstaat Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Re-Reckoning levert intense, aanpasbare RPG-gevechten in een uitgestrekte gamewereld, volledig herwerkt met verbluffende graphics en verfijnde gameplay. Ontdekken Ontdek de geheimen van Amalur, van de drukke stad Rathir, langs de uitgestrekte regio Dalentarth tot de grimmige kerkers van de Brigand Hall Caverns. Red een door een brutale oorlog verscheurde wereld en beheers de geheimen van onsterfelijkheid als de eerste krijger ooit die uit de greep van de dood is opgewekt. Jouw speelstijl Bouw het ideale personage voor de meest intense gevechten door te kiezen uit talloze combinaties van vaardigheden, wapens en harnassen. Met het revolutionaire Destiny-systeem kan je jouw personage continu aanpassen aan je speelstijl. Integreer magische en melee-aanvallen naadloos terwijl je het opneemt tegen tientallen vijanden in grootse gevechten en werk ze af met brute Fateshift-moorden. Beter dan ooit Red een wereld verscheurd door een brutale oorlog en beheers de geheimen van onsterfelijkheid als de eerste krijger die ooit uit de greep van de dood is opgewekt. Verken een uitgestrekte gamewereld die wordt geprezen als ‘meer inhoud dan eender welke single player game verdient!’ Geniet van talloze zijmissies rijk aan politieke intriges, romantiek, sinistere magie en zelfs eigenzinnigheid – allemaal centrale onderdelen van de hoofdmissie. Bovendien ziet het spel er beter uit dan ooit, door de verbeterde grafische kracht in Re-Reckoning. Honderden uren speelplezier Breid jouw ervaring in Amalur uit met alle DLC van de originele release, van Teeth of Naros tot Legend of Dead Kel en meer! Honderden uren RPG-gameplay wachten op jou! Reis van de drukke stad Rathir langs de uitgestrekte regio Dalentarth en de grimmige kerkers van de Brigand Hall Caverns terwijl je de geheimen van Amalur ontdekt. Verken de diepe geschiedenis van een met 10.000 jaar fictie doordrenkt universum, gecreëerd door New York Times-bestseller auteur, R.A. Salvatore. … lees meer

Bestel Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Nintendo Switch vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Nintendo Switch Actie, RPG Maximaal 1 speler

Beoordelingen en reviews: Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Nintendo Switch van THQ

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓