Monster Energy Supercross Xbox One


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Milestone, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Monster Energy Supercross Xbox One vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Verken nieuwe circuits en doe stunts in Monster Energy Supercross 4 voor de Xbox One. Kies uit 100 officiële rijders en circuits en cross erop los. Start ook je eigen digitale carrière als stunter en bereik de top. Deze game speel je met maximaal 1 speler. Crossen De spannende Monster AMA Supercross-wereld is terug, met meer officiële content dan ooit, met meer dan 100 officiële rijders – het grootste aantal uit de 450SX en 250SX East en West ooit in de Supercross-franchise. Het seizoen 2020 was om vele redenen bijzonder, en Supercross 4 bevat alle 11 stadions en 17 circuits van dit seizoen, inclusief de 7 Salt Lake City-varianten. En dat is nog niet alles: ook Ken Roczen vervoegt SuperCross 4! Carrière Een totaal herwerkte carrièremodus geeft je de kans om je weg naar de top te beginnen als een "Futures", het absolute begin van je carrière. De prestaties van elke rijder worden beïnvloed door zijn vaardigheden: tijdens zijn carrière moet de speler die vaardigheden vergroten op basis van een uitgebreide skill tree om de ontwikkeling te richten op datgene waar hij het beste in is. Punten worden niet alleen verdiend door te racen, maar ook door deel te nemen aan speciale evenementen, trainingen te voltooien en het Journal te vervolledigen: een reeks speciale uitdagingen om echt te laten zien wie de beste is! Track Editor Track Editor is terug! Meer modules, gemaakt op basis van de officiële tracks van 2020, en een meer gebruiksvriendelijke ervaring voor een van de meest gewaardeerde Supercross-features. Ontdekken Verken de nieuwe Compound, een eiland geïnspireerd door de prachtige landschappen van de Maine-eilanden, alleen of samen met 3 vrienden door tegen elkaar te racen op de verschillende circuits op dit eiland. Ga nieuwe uitdagingen aan en vind alle verzamelobjecten!. Eigen stijl Personaliseer je motor en rijder op tal van verschillende manieren, met items van meer dan 100 merken voor cosmetische en performance aanpassingen! … lees meer

Bestel Monster Energy Supercross Xbox One vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Xbox One Racing Maximaal 1 speler

Beoordelingen en reviews: Monster Energy Supercross Xbox One van Milestone

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓