Yakuza Like A Dragon PS5


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van SEGA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Yakuza Like A Dragon PS5 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In Yakuza Like A Dragon voor de PlayStation 5 vind, maak en upgrade je jouw uitrusting om de sterkste vijanden te verslaan. In meer dan 19 unieke missies, 50 side missies en 15 minigames leer je ruim 100 gevechtsvaardigheden te gebruiken. Deze game speel je met maximaal 1 speler. Klim uit de goot Ichiban Kasuga, een simpele pion in een laaggeplaatste yakuza-familie in Tokio, staat voor een gevangenisstraf van 18 jaar na het uit loyaliteit schuldig pleiten voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Hij verliest nooit zijn vertrouwen, zit braaf zijn tijd uit en keert terug naar de samenleving om te ontdekken dat buiten de cel niemand op hem wacht, en zijn clan is vernietigd door de man die hij het meest respecteerde. De missie Verward en helemaal alleen begint hij aan een missie om de waarheid achter het verraad van zijn familie te ontdekken, zijn leven terug op het juiste spoor te krijgen en doorheen zijn reis een onwaarschijnlijke held te worden voor de verstotenen van de stad. Level up van de underdog tot de draak in dynamische RPG-gevechten Ervaar dynamische RPG-gevechten als geen ander. Wissel tussen 19 unieke jobs, variërend van lijfwacht tot muzikant, en gebruik het slagveld als wapen. Gebruik baseball bats, parasols, fietsen, verkeersborden en wat ook maar voor handen is om wat schedels te kraken! De criminele onderwereld is jouw speelplaats Wanneer je niet bezig bent met het inbeuken van hoofden, kan je je ontspannen in de lokale speelhal met een aantal klassieke SEGA-games, het opnemen tegen de lokale bevolking op een kartbaan rond Yokohama, 50 unieke zij-verhalen voltooien of gewoon genieten van het decor van een moderne Japanse stad. Er is altijd iets nieuws te ontdekken! … lees meer

Bestel Yakuza Like A Dragon PS5 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: PlayStation 5 Actie, RPG Maximaal 1 speler

Beoordelingen en reviews: Yakuza Like A Dragon PS5 van SEGA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓